Araklı ve Araklı'nın Sesi  

Portal Anasayfa Forum Anasayfa DeArSheLL Web Hosting Hizmetleri Kimler Online
Geri git   Araklı ve Araklı'nın Sesi >
KÜLTÜR SANAT ŞİİR EĞİTİM ÖĞRETİM MÜZİK
> Yazım ve Görsel Dünyası > Edebiyat
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 06-19-2010, 22:17:46   #1
selami sagir

***Araklının Dünyaya Açılan Penceresi Www.Araklim.Net
Kullanıcı Profili

selami sagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 944
Konular: 147
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 1
103 mesajına 141 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 47 / 476
Güç: 156 / 3522
Deneyim: 5%

Standart Sayın nıhat hatıpoglu hocam pes dogrusu

Hürriyet Almanya Baskisi " Cuma Sohbetleri " Nihat hatipoglu.

Mahser günüdür.Tutunacak dali olmayan yasaminda hic fazla sevap islemeyen birisinin defteri acilir.
Bütün ömrü günahlarla gecmistir. Melekler defterine bakarlar hic bir sevabi yoktur,nihayet onu cehenneme
dogru sürüklerler, oda durmamaksizin yalvarmaktadir,ama görevli melekler ona kulak vermezler.Onu
dinlemezler. Melekler söyle derler " Bügün burada yalvarmanin faydasi yok. Sen dünyadayken günahlarindan ötürü yalvarsaydin, tövbe etseydin,iyilikler yapsaydin,bügün bu halde olmazdin.
Bu hali zaten bilen gören Allah sorar ; " Bu kulun hic mi iyi ameli yok ? " " Hayir Ya Rabbi ,defterinin iyilik hanesi bombos" derler.Yeniden cehenneme sürüklerler.
Yüce Allah buyurur ;" Onu birakin.Onun, sizin bilmediginiz bir ameli var.
O bir gece uykusu kactiginda, yana dönerken beni anmak niyetiyle; icinden gelerek, hissederek bir defa "
" Lailahe illallah-Allah'tan baska tapinacak hic bir Rabb yoktur" demisti.Ben bügün bu kulumu o samimi zikri
hürmetine affettim. Onu atese götürmeyin.

Sayin Hocam Kuran' i Kerim 'de söyle bir ayet gecer.
O hesap günü geldiginde ( Kiyamet günü ) herkes dirilip bana kösacak,müslümanliga inanmayanlar bizdemi diyecekler evet sizde geleceksiniz bana.
Hesap defterleriniz acilacak iyi ameli olanlar cennete kötü ameli olanlar cehenneme gönderilecek.
Hocam yazdiginiz yazi bu ayete ters gelmedi mi . Kurulmayan cenneti ve cehennemi hangi mantikla
yarattiniz.
Hocam birakin bu ucuz laflari ömrü boyunca günah islemis bir adam nasil oluyorda böyle ucuz kurtuluyor
Bunun adina Din denmez.Arap cöllerinde hayaller alemine dalmissiniz sayin Hocam.
************************************************** **********************************

Peygamber efendimizin Mirac'a cikip cennet ve cehennemi gördügünü yaziyorsunuz Sayin Hocam
Peygamber efendimiz daha kurulmayan cenneti ve cehennemi nasil görmüs hocam inanki hayret ediyorum.
Bügünki bilim ve teknigi okudugun zaman bir insanin gökyüzüne cikmasina onay verilmiyor.
Derseniz Peygamber efendimiz rüyalarinda görmüs veya böyle bir hayal kurmus dogrudur.
Ben yasantilarimdaki rüyalarimda üc kere haca gittim yani ben simdi hacimi oldum degerli hocam
Bazende yabanilarla ugrasiyorum rüyalarimda demekki cehennemidemi gördüm sayin hocam.
Bazen aksakalli kisilerle karsilasiyorum rüyalarimda alta bir kadin bana yalvariyor beni kurtar diye.
Lütfen hocam bunlari izahi yoktur.
Arap cöllerinde hayal etmek cok hostur ucsuz bucaksiz kum cölleri düsün düsüne bildigin kadar.
Ben sizin yazilarinizin ve konusmalariniz dine bir katki saglayacagini ummuyorum.
19 Haziran 2010 Almanya
Selami Sagir
<------- selami sagir 'in İmzası-------->

selami sagir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu İletiyi Paylaş >  Submit to Facebook Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl Submit to Netscape  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil