Trabzon dün birbirine seven iki gencin aşkları için yaptığı ilginç girişime tanıklık etti. Hava Limanında çalışan İsmail Güven (25) sevgilisi Ebru Sezgin (24) için paraşütten astığı pankartla kendisine evlenme teklifi yaptı. Zigana Yörük Çadırı’nda birlikte otururken bir anda havada ‘İsmail diyor ki: Ebru benimle evlenir misin” yazılı pankartını gören Ebru Sezgin şaşkınlığını daha fazla gizleyemeyerek sevdiği İsmail Güven’e sarılarak ‘Evet’ yanıtını verdi.
Trabzon Hava Sporları Kulübü’nün başarılı hocalarından Kutsal Özsoy’un Akyazı’dan atlayarak İsmail’in evlenme teklifi pankartını havada meşale ve konfeti yakarak açtı. Muhteşem bir manzaraya bürünen ana tanıklık eden Zigana Yörük Çadırı çalışanları ve müşterileri iki genci alkışlayarak tebrik etti.
2 yıl önce tanışan ve birbirlerine aşık olan örnek çiftin bu mutluluğu adeta görülmeye değerdi.
Çılgınlığın da böylesi dedirtecek ilginç evlenme teklifini kabul eden Ebru Güven, ‘Çok mutluyum ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Onu çok seviyorum” dedi. İsmail Güven ise “Sevgimi ilginç ve unutulmayacak bir türden kanıtlamak istedim.
Daha iyi sürprizleri hak ettiğine inandığım Ebru’ya havada evlenme teklifi yaptım. O da kabul ederek beni çok mutlu kıtlı. Şimdi sıra düğünde. Düğünümüzde de çok farklı bir sürpriz daha yapacağım. Herkes bu mutlu günüme davetlidir” şeklinde duygularını ifade etti.