![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2 | |||||||||
|
ARAKLIM.NET Haber Sorumlusu Nerden: Bolvadin
Üye No: 381
Konular: 209
Tesekkür: 309
556 mesajına 1090 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 53 / 536
|
yasamak degil sanki hergun olmek benimki
boyle sansa kadere nedemeli bilmemki su titreyen ellere bugulanmis gozlere yalandan gulmelere nedemeli bilmemki sansim yok asktan yana birgun gulmedi bana beni boyle yakana nedemeli bilmemki kalipdim bir guzele sakiz oldum dillere boyle sansa kadere nedemeli bilmemki gozum gormez dunyayi unuttum yasamayi bu yasta bu cileyi ne yapmali bilmemki su titreyen ellere bugulanmis gozlere yalandan gulmelere nedemeli bilmemki sansim yok asktan yana birgun gulmedi bana beni boyle yakana nedemeli bilmemki kalipdim bir guzele sakiz oldum dillere boyle sansa kadere nedemeli bilmemki sansim yok asktan yana birgun gulmedi bana beni boyle yakana nedemeli bilmemki kalipdim bir guzele sakiz oldum dillere boyle sansa kadere nedemeli bilmemki | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
556 mesajına 1090 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 53 / 536
|
Denizde vardur kara acaba gayik midur
Ayrı dustuk guzelum ağlasam ayip midur Bali kattum şekere guzel yarum yer misun Ben seni seveyirum sen beni sever misun Ben seni çok sevmişum sen beni sever misun | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
|
Bir bilene soralım Aşkı kim icat etti
Çekilmiyor çilesi artık canıma yetti Gülmeden ağlamayı sevilmeden sevmeyi Tahamüllüm kalmadı seni elde görmeye Madem ayrılacaktık niye sevdik boşuna İkimizde mahfolduk yazık bir aşk uğruna | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
|
Uyuklama yüreğim oy rüya görürsün rüya
Şeker olsam karişsam oy yarum içtiğin suya Sabahtan kalktum baktum oy hoca ezan okuyi Kimsede bulamadum oy yarda olan kokuyu | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
|
Hiç aklımı başımdan sanki almamış gibi
Dersin ki bu kalbimi zorla çalmamış gibi Artık sevdiğim insan yabancı oldu bana Bir zamanlar gönlüme hiç uğramamış gibi.. Tuttum gözyaşlarımı daha akmasın diye Gözlerimi kör ettim ona bakmasın diye Kalbimden söküp attım fazla yakmasın diye Bir zamanlar gönlüme hiç uğramamış gibi.. Aşkından ölüyorum gene oralı değil Olmuş başka dünyalı sanki buralı değil Anladım onun kalbi böyle yaralı değil Gönlümün odasında dersin kalmamış gibi.. | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
|
Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin,
Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin, Madem ki son şarkının kırık bir güftesiydin, Niçin yarım bıraktın, neden bırakıp geçtin | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
|
hayde egİz gİdelum kara daĞa yapraĞa
o İncecuk boyalrı nenen goysun topĞraĞa haburadan asagı ınecegum mackaya vermedı senı nenen benum gıbı usaga olayım güzelume o nedeyİr nedeyİr neyleyım boyle yerı bırakup da gıdıyır. aksam oldu durayım saatımı kurayım geceler bİr yıl oldu yarsuz nasıl durayım | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
|
güller durur dallarda sararmadan solmadan
allah alma canımı yarime kavuşmadan öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. kaderimden mi bilmem ben severim el alır. allahım al canımı yada ver dermanımı bu yaşta soldum kaldım degiştir bu yazımı | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
|
Sonbahar yağmuru yine başladı
Gözyaşımla yarış yaparcasına Yine sonbaharda sevmiştim seni Kulların Allah'a taparcasına İçimdeki sevdan öyle büyüdü Karların çığları yaparcasına Aşkını ateşi öyle yaktıki Güneşin dünyayı yakarcasına Haretin damarda kanda büyüdü Damladan okyanus olurcasına İsmini öyle çok sayıkladımki Göklerde yıldızlar sayarcasına | |||||||||
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|