![]() |
|
|
#2 | |||||||||
|
ARAKLIM.NET Köşe Yazarı Nerden: Nürnberg/GER
Üye No: 15
Konular: 189
Tesekkür: 400
266 mesajına 535 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 182 / 910
|
bende askimi analtiym sana savas kardesim...
ya aslinda inancim olmayan askimi desem daha dogrumu olur.... hep derim simdide diyorum ask diye birsey yoktur.... sadece o anlik kendini bir kiza baglilik hissi olusurya hani..... ama o zaman birimi anlik degil saatlerce günlerce aylarca yillarca... onu her gördügünde anlik degilmis demeni saglayan biseymis... onun elinde sigara görünce beraber yaktiginiz sigaralarimi.... gözlerine bakinca bakistiginiz dakikalarimi... konustugunuzda sicakliginizi baglayan sözcüklerimi... hangilerini özlüyorum.....hepsini.... ama artik topragin altinda gümülürcesine tarihin enkazinda kaldi bunlar... anlayacagin bitti hersey.... hersey bitti ama izleri tuz basilmis bir yara gibi kaldi......... iste sana askimi anlattim savas kardesim..... nekadar ask diye birsey varsa..... WWW.ARAKLIM.NET Araklı'nın Dünyaya Açılan Penceresi Dostluğun ve Özlemin Adresi DÜNDEN BUGÜNE ARAKLI ![]() msn iletişim için; araklim@araklim.net Mesajınızda ve sohbet alanında: ->Sohbet alanında ve iletinizde email Adresinizi verirseniz, -> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız, -> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız, -> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir), -> Küfür ederseniz, -> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız, -> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız, Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ. ![]() Bu tip mesajları ihbar etmek için yukarıda işaretlenmiş olan yere tıklayarak yöneticiyi uyarabilirsiniz.
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
![]()
Üye No: 77
Konular: 87
Tesekkür: 69
74 mesajına 107 defa teşekkür edildi ![]() ]Aktiflik: 78 / 789
|
teskurler arkadaslara kendınızden basettınız için
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
![]()
|
anlat be yettı dınlerı bız
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
![]()
|
![]() | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
![]()
|
evlllah dınlerım tabı yettı
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
www.araklim.net ballisi
Üye No: 227
Konular: 115
Tesekkür: 373
75 mesajına 156 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 195 / 975
|
hangisini anlatayım ki???5 i de birbirinden farklı,,,biri zor anların kurtarıcısı,biri dertlerimin dinleyicisi,biri hayatımın eğlencesi,diğer ikiside yaşantımın sebebi ve yol çizeni,,,canlarım onlar benim,onlarsız hayat olmaz,hayattaki tek aşk,tek sevda,tek GERÇEK...
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
![]()
|
sen anlat dınlemesı bızden
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]()
Üye No: 67
Konular: 108
Tesekkür: 70
31 mesajına 48 defa teşekkür edildi ]Aktiflik: 77 / 777
|
Bu Konular Silinmişti Kardeşlim Ok
| |||||||||
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
www.araklim.net ballisi
Üye No: 227
Konular: 115
Tesekkür: 373
75 mesajına 156 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 195 / 975
|
kısaca anlattım sayılır arkadaşım,,,fazlasını yaşamak gerek,,,
| |||||||||
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|