Araklı ve Araklı'nın Sesi  

Portal Anasayfa Forum Anasayfa DeArSheLL Web Hosting Hizmetleri Kimler Online
Geri git   Araklı ve Araklı'nın Sesi >
KARIŞIK KONULAR
> Türkiye ve Dünya Gündemi > Trabzondan Haberler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 09-29-2007, 01:39:25   #1
Araklı

***Araklının Dünyaya Açılan Penceresi Www.Araklim.Net
Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 17
Konular: 384
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 542
454 mesajına 1006 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 38 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 187 / 939
Güç: 746 / 10011
Deneyim: 59%

Exclamation Trabzon'dan Haberler..

Trabzon Belediyesi tarafından Uzun Sokakta başlatılan altyapı çalışmalarına doğalgaz çalışmaları da eklenerek ilk kazma vuruldu. Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile ilgili şirket yetkililerince düzenlenen törende doğalgaz için ilk kazmayı Başkan Canalioğlu vurdu.

Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, doğalgazın biran önce Trabzon'a gelmesi gerektiğini belirterek, "Biz Belediye olarak gerekli tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz. Uzun Sokağı yeniden düzenleme çalışmalarımız çerçevesinde ilgili şirketle görüşerek doğalgaz için de gerekli altyapı çalışmalarını başlattık. Henüz Trabzon'a gaz gelmediği halde şehir içi dağıtım ihalesini alan firma Uzun Sokağın Doğalgaz şebekesini yapmaya başladı. Buradan sonra Trabzonspor Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarın da da doğalgaz için çalışmalar başlanacak. Bugün hayırlısıyla ilk kazmayı vuruyoruz. İnşallah en kısa zamanda kentimiz doğalgaza kavuşur" dedi.

http://www.trabzon.bel.tr/
<------- Araklı 'in İmzası-------->

WWW.ARAKLIM.NET Araklı'nın Dünyaya Açılan Penceresi
Dostluğun ve Özlemin Adresi

DÜNDEN BUGÜNE ARAKLI

msn iletişim için; araklim@araklim.net

Mesajınızda ve sohbet alanında:

->Sohbet alanında ve iletinizde email Adresinizi verirseniz,
-> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız,
-> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız,
-> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir),
-> Küfür ederseniz,
-> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız,
-> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız,

Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.

Bu tip mesajları ihbar etmek için yukarıda işaretlenmiş olan yere tıklayarak yöneticiyi uyarabilirsiniz.
Araklı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu İletiyi Paylaş >  Submit to Facebook Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl Submit to Netscape  

Alt 09-29-2007, 01:41:28   #2
Araklı

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Aktiflik Durumu

Standart Trabzon şenlendi

Trabzon Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor
3. Uluslar arası Trabzon Kültür ve Sanat festivali 2. gününde de büyük ilgiyle takip edildi. Festival kapsamında ünlü sanatçı Kadir İnanır Trabzon’a gelerek Trabzon Belediyesi tarafından kendisine verilen festival özel ödülünü aldı. Festival bugün yapılacak programın ardından son bulacak. 3. Uluslar arası Trabzon Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında ödül töreni düzenlendi. Kadir İnanır’a festival özel ödülü verildi. Hüseyin Kazaz Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Kadir İnanır, "38 yıldır sinema oyunculuğu yapıyorum. Dünyada hiç durmadan film çeken ender oyunculardan biriyim. Bu süre içerisinde çok ödül aldım, sayılarını bile bilmiyorum. Ama aldığım bu ödül beni çok heyecanlandırdı. Benim için ayrı bir yeri var. Bu ödülü ben babamın topraklarından alıyorum. Trabzon'dan dünyaya yayılmış Trabzonluların sevgisiyle bu ödülü alıyorum" dedi. İnanır'a ödülünü veren Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ise, "Kadir İnanır ile Trabzon isminin kötü anıldığı dönemlerde görüşmelerimiz oldu. Burada film çekmek isteyenler oldu. Kendisi bana 'Trabzon bu değil, Trabzon kültür ve sanat kenti'dir. Endişe etme, bizler sizlerin yanındayız. Trabzonluların yanındayız' diyerek bize o dönemde büyük destek vermiştir" diye konuştu. Festival kapsamında Kadir İnanır ile birlikte CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen, Trabzonspor eski başkanlarından Şamil Ekinci, Trabzonspor kurucularından Refik Karaağaçlı, Gazeteci-Yazar Ömer Güner'e Festival özel ödülü verildi. Festivalin 2. gününde kortej yürüyüşü ve halk oyunları gösterileri de yapıldı. Öte yandan bu yıl ki festivale son ana kadar gelmesi planlanan Volkan Konak katılmayacak.

www.karadenizhaber.com
Bu İletiyi Paylaş >  Submit to Facebook Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl Submit to Netscape  
Alt 09-29-2007, 10:38:35   #3
yalavuz

Kullanıcı Profili

yalavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 37
Konular: 176
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 481
277 mesajına 659 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 35 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 173 / 868
Güç: 611 / 7768
Deneyim: 75%

gelsede şu tüp zırıltısından kurtulsak
tüp olmuş 40,00.....hade hayırlısı..
<------- yalavuz 'in İmzası-------->

NEREDE OLURSA OLSUN,
O'NU YAŞAYAN VE YAŞATANLARIN VARLIĞIDIR TRABZON'U FARKLI KILAN,
VE BU YÜZDEN DİYORUZKİ,
BİZ HERYER TRABZON

ULAN!!!!
yalavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2007, 18:21:50   #4
müslüm ÇEBİ

Kullanıcı Profili

müslüm ÇEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 67
Konular: 108
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 70
31 mesajına 48 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 77 / 777
Güç: 465 / 7380
Deneyim: 11%

hadi hayırlısı bizim iş sektörü dahada genişlemiş oluyor böylece
müslüm ÇEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2007, 19:44:51   #5
savaş

Kullanıcı Profili

savaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 77
Konular: 87
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 69
74 mesajına 107 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 78 / 789
Güç: 482 / 7024
Deneyim: 57%

hadi muslum kardesım oralarıda bı fet edeyım senınle ne dersın
<------- savaş 'in İmzası-------->

[
savaş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2007, 22:22:35   #6
müslüm ÇEBİ

Kullanıcı Profili

müslüm ÇEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 67
Konular: 108
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 70
31 mesajına 48 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 77 / 777
Güç: 465 / 7380
Deneyim: 11%

Thumbs up haber 61 den sondakika

http://www.haber61.net/sondakika/index_3.php
http://www.haber61.net/sondakika/index_1.php?cid=14

Konu Araklı tarafından (10-02-2007 Saat 22:48:23 ) değiştirilmiştir..
müslüm ÇEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 10:35:43   #7
yalavuz

Kullanıcı Profili

yalavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 37
Konular: 176
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 481
277 mesajına 659 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 35 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 173 / 868
Güç: 611 / 7768
Deneyim: 75%

Post samast' aşığım dedi?

Ogün Samasta Aşığım

O.Samast hayranı olan sürpriz bir kız ortaya çıktı.
Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın duruşması devam ederken, tutuklu sanık O.S.'nin hayranı olduğunu belirten bir genç kız adliye önünde nöbet tuttu. Peki kim bu genç kız

Ogün S.'ye aşık olduğunu söyleyen genç kız, gün boyu adliye önünde nöbet tuttu!

Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davanın duruşması devam ederken, tutuklu sanık O.S.'nin hayranı olduğunu belirten bir genç kız adliye önünde nöbet tuttu.

Avcılar'da yaşadığı öğrenilen ve O.S.'nin cinayetten sonra biletini aldığı otobüs firmasında bir dönem hosteslik yaptığı iddia edilen Derya Koca (18) adlı genç kız, duruşma boyunca adliye önünde O.S.'yi görebilmek için bekledi. O.S.'nin Samsun'da yakalandığında Türk bayrağı önünde çekilen fotoğrafını elinden düşürmeyen genç kız, O.S.'yi çok sevdiğini ve ona hayran olduğunu dile getirdi. Adliye köşesinde gün boyunca bekleyen genç kız, bir süre Erhan Tuncel'in babası ile de sohbet etti.

Genç kız, "O.S.'yi cinayetten önce tanımıyordum. Cinayetten sonra tanıdım. Tipi, özellikle de yüz hatları çok hoşuma gidiyor. Ben onu değil 15 yıl, 30 yıl bile beklerim. Gözüm ondan başkasını görmüyor. Çevrem, özellikle de ailem yaptığımın yanlış olduğunu söylüyor. Ama ben vazgeçmeyeceğim. Daha önce kimseye aşık olmadım, hiç bir birlikteliğim olmadı" dedi.

Hayranı olduğu O.S.'ye mektuplar yazdığını da ifade eden genç kız, savcıdan özel izin alarak kendisiyle görüşme yapmak istediğini söyledi. "Ona, 7 tane mektup yazdım. O mektuplardan sadece bir tanesine cevap geldi. Onda da ben evde olmadığım için, mektup da iadeli taahhütlü olduğu için geri dönmüş" diyerek üzüntüsünü dile getiren genç kız, "Telefonla cezaevini aradım ancak kendisiyle görüşemedim. İlerleyen günlerde savcıdan özel izin alacağım. Kendisini ziyaret edeceğim. O.S. ameliyat olduğunda da cezaevini arayıp, 'geçmiş olsun' mesajımı ilettim. O da benim bu mesajıma teşekkür etmiş. Ona kendi fotoğrafımı da gönderdim. Babasını aradım ama kesinlikle telefonlarıma çıkmadı, amcası ile görüştüm. Yanlarında olduğumu, ona hayran olduğumu söyledim" ifadelerini kullandı.

Vatan
yalavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 17:42:50   #8
ilker_iac
ARAKLIM.NET Köşe Yazarı

Kullanıcı Profili

ilker_iac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üye No: 15
Konular: 189
Teşekkür Grafikleri
Tesekkür: 400
266 mesajına 535 defa teşekkür edildi
Aktiflik Durumu
Seviye: 37 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 182 / 910
Güç: 687 / 8152
Deneyim: 41%

sevgilisidir bence yani akilli bi kisi ona hakkaten asik olamazya

hos o O.S. bendede kücük bu kiz 25e benziyo
birileri magazinde boy göstermek istiyo galiba

haber icin tesekkürler...
<------- ilker_iac 'in İmzası-------->

WWW.ARAKLIM.NET Araklı'nın Dünyaya Açılan Penceresi
Dostluğun ve Özlemin Adresi

DÜNDEN BUGÜNE ARAKLI

msn iletişim için; araklim@araklim.net

Mesajınızda ve sohbet alanında:

->Sohbet alanında ve iletinizde email Adresinizi verirseniz,
-> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız,
-> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız,
-> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir),
-> Küfür ederseniz,
-> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız,
-> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız,

Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.

Bu tip mesajları ihbar etmek için yukarıda işaretlenmiş olan yere tıklayarak yöneticiyi uyarabilirsiniz.
ilker_iac isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 17:48:55   #9
YASAKLI
Misafir

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Üye No:
Konular: 65
Teşekkür Grafikleri
Alt 10-03-2007, 18:00:10   #10
Araklı

Kullanıcı Profili
Kullanıcı Bilgileri
Teşekkür Grafikleri
Aktiflik Durumu

Thumbs up Trabzondan Türkiye'ye Ahlak dersi

"Ölen çocuğu tanıyorum, bu davaya bakamam"
Trabzon’da trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç’in 6 yaşındaki oğlu Doğukan’ın ölümüne neden olan sürücünün yargılanacağı mahkemenin hakimi, çocuğu tanıdığını ve çok sevdiğini belirterek, davaya bakmak istemediğini bildirdi.
Trabzon Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç’in 6 yaşındaki oğlu Doğukan, 23 Ağustos tarihinde, Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki adliye lojmanları önünde, servis aracından inerek yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, H.C’nin kullandığı kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.
Kazanın ardından tutuklanan H.C. hakkında, 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde "ölümlü kazaya neden olmak" suçundan dava açıldı.
Davaya bakacak olan Hakim Zeynep Denizoğlu, küçük Doğukan’ı tanıdığı ve onu çok sevdiği için bir üst mahkemeye davaya bakmak istemediğini bildirdi. Denizoğlu’nun talebini inceleyen mahkeme, davanın bir başka mahkemede görülmesine karar verdi.
A.A muhabirinin, telefonla görüştüğü hakim Zeynep Denizoğlu, Doğukan’ı tanıdığı ve çok sevdiği için böyle bir karar aldığını belirterek, "Doğukan’ın ölümüne çok üzüldüm. Halen daha etkisinden kurtulamadım.
Doğukan’ı çok seviyordum. Bu nedenle davaya bakmamın doğru olmayacağına karar vererek böyle bir müracaatta bulundum ve kabul edildi" dedi.
Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç de oğlunun öldüğü kazanın ardından, soruşturmayı yapacak arkadaşlarının etkilenebileceği düşüncesiyle yıllık izne çıkmış, daha sonra da başka bir ile tayin istemişti.

www.milliyet.com.tr

Tags
akçabaat, araklı, arsin, çaykara, konakönü, maçka, sürmene, tonya, trabzon, trabzon haberleri, yomra

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil