![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#3871 |
|
ARAKLIM.NET Köşe Yazarı | |
|
|
|
|
| since1299 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: |
Hasan Hacıhasanoğlu (07-04-2009), yalavuz (07-02-2009)
|
|
|
#3872 | |||||||||
|
ARAKLIM.NET Köşe Yazarı
Üye No: 1012
Konular: 35
Tesekkür: 1664
430 mesajına 1019 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 52 / 522
|
Ne zamandur haburda, deduk güldük eğlenduk
Güzel vakit geçirduk, birbirine bağlanduk............ ![]() Altta kalan ezilsun, eskiler böyle derler Bu işun kuralidur, horona giren terler...................... ![]() Kirdi isam kalpleri, hakkı kalanlar alsun En kötü günlerunuz, inşallah böyle olsun..................... Suçmidur yaptuğumuz, maksat olsun muhabbet Sizun cezanuz yoktur, benimkisi müebbet...................... ![]() Kabak tadi verupta, hiç sıkmadan milleti Bilmem kime vereyim, ustaluk emaneti..................... ![]() Atmaya son elveda, ben bu işi biraktum Ustasunuz hepiniz, yanunuzda çiraktum.............. ![]() Nerde bende ustaluk, ustaluk büyük yüktür Hepimuz ayni ayar, benim yaşum büyüktür.................. ![]() Pırıl, pırıl kalpleri, ne gençlerlan atuştuk Türkinun yani sira, güreşede tutuştuk.............................. ![]() Arada tavla attuk, bazen oynaduk poker Atmacılar cin gibi, hepsi çekti “as döper”................... ![]() Kiran, kirana geçti, hepsi atuşmalarun Ceviz kabuğu dolmaz, çikan çatuşmalarun..................... ![]() Kalbimde yok kötülük, ne var isa dillerde Ustaluk baki değil, kalalum gönüllerde........................ ![]() Aman, aman hallarum, bu dünya dibi deluk Belki bir gün olur ha, hoşça kalun şimdiluk............................ ![]() Habu atma forumunda, güzel günlerum oldi Her şeyun bir soni var, bununda anca geldi.................. ![]() Bir şey yoktur sakın ha, bulunmayin yorumda Beni arar isenuz, belki başka forumda............................... ![]() Diyaloğa girmenun, bu en kolay yolidur www.araklimnet içinde, ne cevherler dolidur........................ ![]() “since1229” derler bana, nüfusta “İsmet” adum Ne kadar atişsakta, dost olmaktur maksadum....................... ![]() | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3873 | |||||||||
![]()
Üye No: 1349
Konular: 0
Tesekkür: 4
28 mesajına 36 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 279
|
Uzun zamanlar oldi
Ben buraya gelmeyeli Benum beddualar tutsun Hakkumda dedi kodi edeni | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3874 | |||||||||
![]()
|
Nede guzel oliyi
Simdiki yemyesil yaylar Birde bir sey guzel oliyi Yayladaki kizla sevdaluklar ![]() ![]() | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3875 | |||||||||
![]()
Üye No: 75
Konular: 19
Tesekkür: 28
65 mesajına 110 defa teşekkür edildi ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 264
|
Ey gİdİ araklİm net
ne gÜnlerun var İdİ Şİmdİ bİr garİp oldun mİllet faceboka hep kaÇtİİİİİİİ ![]() Vatan Namustur, Vatan şereftir Vatan Sevdadır Vatan aşktır Vatan için Fedakarlık başkadır Vatan candir Vatan Kandır Vatana Sahip Çıkmak İmandandır Bayrak Vatan aşkı doludurözüm Canımı veririm kırpmadangözüm iyi Dinle Hain sanadır sözüm Çiğnetmem kimseye Bayrak şerefim Vatana ,Atama İhanet etmem Bayrak şerefimdir Ben laf söyletmem | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3876 | |||||||||
![]()
|
Tabancam doli mermi
Bir vurup bir vurmayi Kizlar beni gordumi Daha rahat durmayi | |||||||||
|
|
|
|
|
|
#3877 | |||||||||
![]()
|
Kara dere karasun
Yuregume yarasun Habu yalan dunyada Kizlar gurbetcisiz kalmasun ![]() | |||||||||
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ananelerimiz, atma türkü, atma türkü, atma türkü diyarı, gayde, gelenek ve göreneklerimiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|